Ahịa ụlọ ọrụ mmepụta ihe US, site na ngwaahịa (na-abụghị igwe, ojii) na onye ọrụ njedebe (igwe, ụgbọ ala, eletriki na ngwa eletrọnịkị na ndị ọzọ) 2021-2025

Dublin-( Wire azụmahịa)-ResearchAndMarkets.com agbakwunyela akụkọ “US Industrial Casting Market 2021-2025″ akụkọ.
A na-atụ anya na ahịa ihe nkedo ụlọ ọrụ US ga-eto site na ijeri US $ 3.87 n'etiti 2021 na 2025, na-eto na ọnụego uto kwa afọ karịa 5% n'oge amụma.
A na-ebute ahịa ahụ site na mmụba nke ọchịchọ sitere na ụlọ ọrụ ụgbọ ala na uto a na-achọ ígwè nkedo site na ụlọ ọrụ ume ọhụrụ.
Akụkọ banyere ahịa nkedo ụlọ ọrụ US na-enye nyocha zuru oke, nha ahịa na amụma amụma, usoro, ndị ọkwọ ụgbọ ala na ihe ịma aka, yana nyocha ndị na-ebubata ihe na-ekpuchi ihe dị ka ndị na-ebubata 25.Akụkọ ahụ na-enye nyocha kachasị ọhụrụ na ọnọdụ ahịa ahịa US ugbu a, usoro kachasị ọhụrụ na ihe ndị na-anya ụgbọ ala, na gburugburu ahịa ahịa.Ahịa nkedo ụlọ ọrụ nyochara na United States gụnyere nkewa ngwaahịa na ngalaba onye ọrụ njedebe.
Ọmụmụ ihe a na-egosi na mmụba nke ihe nkedo dabere na ịme anwansị bụ otu n'ime isi ihe kpatara uto ahịa ihe nkedo ụlọ ọrụ US n'ime afọ ole na ole sochirinụ.
Emebere nyocha ndị na-eweta ngwaahịa dị ike nke onye mbipụta iji nyere ndị ahịa aka imeziwanye ọnọdụ ahịa ha.N'otu oge ahụ, akụkọ a na-enye nkọwa zuru ezu nke ọtụtụ ahịa nkedo ụlọ ọrụ na-eduga n'etiti ndị na-ebubata US, gụnyere Alcoa, Avalon Precision Casting, ESCO Corp., Great Lake Casting Co., Ltd., Impro Precision Industry Co., Ltd., KSB SE na Co.KGaA, Meridian Lightweight Technology Co., Neenah Foundry, OSCO Industries Co., na Titanium Metal Co., Ltd.
Na mgbakwunye, akụkọ nyocha ahịa azụmaahịa ụlọ ọrụ US nwekwara ozi gbasara usoro na ihe ịma aka n'ọdịnihu ga-emetụta uto ahịa.Nke a bụ iji nyere ụlọ ọrụ ahụ aka ịmepụta atụmatụ ma jiri ohere niile na-eto eto na-abịa.
Emere nyocha a site na iji nchikota ebumnuche nke ozi izizi na nke abụọ, gụnyere ntinye sitere na ndị isi ụlọ ọrụ.Na mgbakwunye na nyocha nke ndị na-ebubata ndị isi, akụkọ ahụ nwekwara profaịlụ ahịa na ndị na-ebubata ngwaahịa.


Oge nzipu: Mee-12-2021