Azụmaahịa nke igwe nwere usoro na-apụta na atụmatụ ego ga-enweta site na 2026

Nleba anya nke "ahịa nkedo ígwè" na-enyere aka ịnye oke na nkọwa, isi ihe nchoputa, ndị na-eto eto na ihe dị iche iche.
Ihe nyocha ahịa nke igwe nkedo na ohere inweta 2019-2024 nyocha ahịa igwe nkedo bụ mkpokọta nke ahịa igwe nkedo n'ozuzu dabere na ụdị, ngwa, omume na ohere, njikọta na nnweta, ndị ọkwọ ụgbọ ala na mmachi, yana zuru ụwa ọnụ. nkwalite.Nchoputa a zuru oke na-enyekwa nkọwa nkọwa nke ụlọ ọrụ nkedo site na ebe data dị iche iche anakọtara site na isi mmalite ndị a ma ama na nkwenye.Tụkwasị na nke ahụ, nchọpụta ahụ na-ekpughe nkọwa ahịa zuru ụwa ọnụ, nke a na-ekenyekwu site na ọwa nkesa, isi mmalite nke ego na-akpata, na ebe ahịa dịpụrụ adịpụ ebe ọtụtụ ahịa na-ewere ọnọdụ.
Na mgbakwunye na nyocha sara mbara nke ahịa, akụkọ ahụ na-ewebata n'ụzọ zuru ezu ihe egwu ndị a na-elegharakarị anya na ụlọ ọrụ nkedo.A na-ekewakwa nyocha ahụ n'ime oghere nyocha, site na ụzọ nyocha nke mbụ na nke abụọ na amụma ihe atụ nke ime.
Ndị isi egwuregwu n'ahịa ihe nkedo zuru ụwa ọnụ kpuchie n'Isi nke 12: Wescast Industries Neenah Foundry Rochester Metal Products Weichai Georg Fischer INAT Precision Meide Casting Huaxiang Group Cadillac Casting, Inc. Goldens'Foundry Cifunsa Waupaca Foundry Chassix Grede Foundry Arrowilecast Inc. Pipes Metal Technologies, Inc. FAW nkedo
N'isi nke 4 na isi 14.1, dịka ụdị ahụ si dị, a na-ekewa ahịa ihe nkedo site na 2015 ruo 2025 n'ime: nkedo ígwè isi awọ, ihe nkedo ígwè ductile, nkedo ígwè a na-apụghị ịgbagha agbagha.
N'Isi nke 5 na Isi nke 14.2, dabere na ngwa a, ahịa nkedo nkedo site na 2015 ruo 2025 na-ekpuchi: akụrụngwa ụlọ ọrụ ụgbọ ala na ike igwe ihe.
Geographically, nyocha zuru ezu nke oriri, ego, òkè ahịa na ọnụego uto, akụkọ ihe mere eme na amụma (2015-2025) nke mpaghara ndị a bụ isi nke 6, 7, 8, 9, 10, 11, na 14: North America ( na-ekpuchi n'Isi nke 7 na 14) United States, Canada, Mexico, Europe (ekpuchiri n'Isi nke 8 na 14) Germany, Britain, France, Italy, Spain, Russia, ndị ọzọ Asia-Pacific mpaghara (kpuchie n'Isi nke 9 na 14) China, Japan, South Korea, Australia, India, Ndịda Ebe Ọwụwa Anyanwụ Eshia, Middle East na Africa ndị ọzọ (Ekpuchiri n'Isi nke 10 na 14) Saudi Arabia, UAE, Egypt, Nigeria, South Africa, na South America ndị ọzọ (kpuchie n'Isi nke 11 na 14) Brazil , Argentina, Colombia, Chile, na mpaghara ndị ọzọ nwere ike ahaziri
Maka nkwalite zuru ụwa ọnụ, nyocha nke nkedo Iron na-ekewakwa ahịa ahụ dị ka nkesa zuru ụwa ọnụ, nke etinyere ọnụ ọgụgụ isi ahịa ahịa dabere n'ọtụtụ ahịa ahịa.Ahịa ndị na-esonụ nke a na-echekarị maka ịmepụta mgbasa ozi zuru ụwa ọnụ bụ North America, Europe, Asia, na ụwa ndị ọzọ.Dị ka nchọpụta si kwuo, a na-agbanwekarị ahịa ndị a, gbakwunyere ma ọ bụ wepụ ya n'ihi na ụfọdụ ahịa na-agbaso naanị ngwaahịa na mkpa ụfọdụ.
Ihe na-esonụ bụ nkọwa nkenke nke ihe nyocha ahụ kpuchiri n'ezie: Nchọpụta ahụ gụnyere mmepe atụmatụ, mwepụta ngwaahịa ọhụrụ, akara uto mpaghara na ego M&A, ọnụ ahịa ọnụ ahịa, ikike na itinye n'ọrụ, ọnụego mbubata na mbupụ, na amụma oke ahịa.A na-agbakọ usoro nke usoro ime.
Banyere Nnyocha Hongchun: Ebumnuche bụ isi nke Hongchun Research bụ inyere ndị ahịa anyị aka ịghọta usoro ahịa ugbu a n'ụzọ zuru ezu ma guzobe mmekọrịta dị ogologo oge na ndị ahịa anyị.Nchọpụta anyị na-achọ ịnye eziokwu ọnụọgụgụ a pụrụ ịdabere na ya yana nleba anya ụlọ ọrụ atụmatụ enwetara site na isi mmalite na ụdị ime.
Mara: Akụkọ anyị tụlere mmetụta nke ọrịa ọrịa coronavirus, ma na-enye ozi nha na ọnụọgụ na-emesi mmetụta COVID-19 ike na akụkọ ahụ.
Ka ọrịa ọjọọ a na-aga n'ihu ma na-eduga na mgbanwe dị egwu na ngwaahịa na ụlọ ọrụ zuru ụwa ọnụ, anyị na-eburu n'uche ọnọdụ dị ugbu a ma tụlee ihe micro na nnukwu akụ na ụba nke ọrịa ahụ ga-emetụta ịkọ data ahịa.


Oge nzipu: Jun-01-2021