Dabere na akụkọ kachasị ọhụrụ gbasara uto nke igwe nkedo na nkedo igwe nkedo n'ahịa dị ịtụnanya na-eto kwa afọ: Ndị isi egwuregwu - CPM Industries, PGO Group, Willman Industries, Durham Foundry, Allard-Europe

Nyochaa ọnọdụ zuru ụwa ọnụ site n'aka ndị nyocha anyị iji ghọta mmetụta COVID-19 na nkedo ígwè na nkedo ígwè.tinye ngwa ngwa
Ahịa nkedo nke igwe na nkedo igwe zuru ụwa ọnụ na-ekpuchi ozi doro anya gbasara ọsọ mmepe, atụmatụ ahịa, ihe ndị na-anya ụgbọ ala, mmachi, ọchịchọ ọdịnihu na ego ha ga enweta n'oge amụma.Ahịa ihe nkedo na ihe nkedo zuru ụwa ọnụ gụnyere data anakọtara site na ọtụtụ isi mmalite na nke abụọ.Ndị nyocha ụlọ ọrụ kwadoro ma kwado ozi a, si otú a na-enye nghọta dị mkpa maka ndị nchọpụta, ndị nyocha, ndị njikwa na ndị ọkachamara ụlọ ọrụ ndị ọzọ.Akwụkwọ a na-enyekwara aka ịghọta usoro ahịa, ngwa, nkọwapụta na ihe ịma aka ahịa.
Akụkọ ihe nkedo zuru ụwa ọnụ na nkedo nke igwe na-enye akụkọ nyocha dị elu, ntụkwasị obi na nnukwu iji nye ndị sonyere data bara uru ka ha wee nwee ike ịme mkpebi azụmaahịa mara mma.Ndị nyocha na ndị nyocha mere nyocha miri emi nke ngalaba ahịa dabere na ụdị, ngwa na ọnọdụ mpaghara.Akụkọ ahụ kọwakwara ọnọdụ nke ndị na-eweta ngwaahịa iji gwa ndị na-agụ akwụkwọ banyere mgbanwe mgbanwe ahịa.
Nnukwu ụlọ ọrụ: CPM Industries, PGO Group, Willman Industries, Durham Foundry, Allard-Europe, Majorfax, Waupaca Foundry, Dandong Foundry, Atlas Foundry Company Inc, Bunty LLC, Hinduja Foundries, Hitachi Metals, Benton Foundry, ST Brantingham Manufacturing, MONARK . Ụlọ ọrụ ntụkwasị obi
Ọnụ ọgụgụ ahịa zuru ụwa ọnụ, mpaghara na ndị ọzọ a kpọtụrụ aha na akụkọ a (gụnyere CAGR, nkwupụta ego, oke azụmahịa na oke ahịa) nwere ike ịdabere na ịdị elu ha na izi ezi.Akuko a na-enyochakwa mkpa nke ugbu a na ọdịnihu nke igwe nkedo ụwa na nkedo nkedo.
Ụdị ndị bụ isi nke ahịa ahụ bụ: ụlọ ọrụ ụgbọ ala, ụlọ ọrụ metallurgy ferrous, ụlọ ọrụ na-emepụta igwe, ụlọ ọrụ nhazi ebu, ndị ọzọ.
North America (United States, Canada na Mexico) Europe (Germany, France, United Kingdom, Russia na Italy) Asia Pacific (China, Japan, Korea, India na Ndịda Ebe Ọwụwa Anyanwụ Eshia) South America (Brazil, Argentina, Colombia, wdg) Middle East. East na Africa (Saudi Arabia), UAE, Egypt, Nigeria na South Africa)
Eji ụzọ nyocha atọ jikọtara akụkọ ahụ.Nzọụkwụ mbụ na-agbagharị na nyocha nke mbụ na nke abụọ, nke gụnyere ọtụtụ ozi gbasara ihe nkedo zuru ụwa ọnụ na nkedo nkedo, yana ahịa nne na ụmụaka na ahịa ndị ọgbọ.Nzọụkwụ ọzọ gụnyere iji ozi ziri ezi ọzọ sitere n'aka ndị ọkachamara ụlọ ọrụ iji nyochaa nha ahịa, atụmatụ, nchọpụta na echiche.Akuko a na-eji usoro mgbago elu na elu ala iji nweta atụmatụ zuru oke nke oke ahịa.N'ikpeazụ, akụkọ ahụ na-eji data triangulation na usoro nkewa ahịa iji nweta atụmatụ ahịa maka akụkụ ahịa niile na mpaghara ahịa.
Nlebanya akụkọ: Nchịkọta akụkọ gụnyere nyocha gbasara oke ahịa, ndị isi egwuregwu, ngalaba ahịa na ngalaba ahịa, nyocha ahịa site n'ụdị, ngwa, ọnọdụ mpaghara, yana isiakwụkwọ ndị ọzọ na-enye nyocha ahịa.
Onye isi: Akuko a gosiputara usoro ahia na oke nke ihe nkedo na ihe nkedo, ma na-enyocha nha ahia site na mpaghara na obodo.N'okpuru nyocha nha ahịa site na mpaghara, a na-enye nyocha nke oke ahịa na ọnụego uto site na mpaghara.
Nchịkọta nke ndị sonyere mba ụwa: Akụkụ a na-akọwakwa ụfọdụ ndị isi egwuregwu n'ahịa ihe nkedo zuru ụwa ọnụ na nkedo ígwè dabere na ihe dị iche iche dị ka profaịlụ ụlọ ọrụ, ego ha nwetara, ụdị ngwaahịa, na nnukwu mmepe.Atụmatụ azụmahịa, nyocha ike ise nke Porter na nyocha SWOT.
Nnyocha mpaghara: A na-enyocha mpaghara na obodo / mpaghara ndị a kpọtụrụ aha na nyocha a dabere na nha ahịa site na ngwa, ngwaahịa, ndị isi egwuregwu na amụma ahịa.
Isi ndị so na ya: Akụkụ a nke ihe nkedo na ihe nkedo ahịa ihe nkedo na-ewebata atụmatụ mgbasawanye nke ndị egwuregwu, njikọta na nnweta, nyocha ego, isi obodo, ụbọchị nguzobe ụlọ ọrụ, ego ndị nrụpụta na mpaghara ọrụ.
N'ikpeazụ, "Cast Iron and Cast Iron Casting Market Research" na-enye ozi dị mkpa gbasara isi ihe ịma aka ndị ga-emetụta uto ahịa.Akuko a na-enyekwa ndị na-etinye aka na nkọwa zuru oke gbasara ohere azụmahịa iji gbasaa azụmahịa ha ma nweta ego ha nwetara na mpaghara kwụ ọtọ.Akụkọ ahụ ga-enyere ụlọ ọrụ ndị dị ugbu a ma ọ bụ ndị na-abịa n'ahịa aka ịmụ akụkụ dị iche iche nke ubi tupu itinye ego ma ọ bụ gbasaa azụmahịa ha n'ahịa Cast Iron & Cast Iron Castings.


Oge nzipu: Feb-07-2021